tag:blogger.com,1999:blog-32077173.post1779877107129723844..comments2023-10-23T15:21:57.889+03:00Comments on basit bir yaşam...: Tarçınlı şimdiki zamanhindibahttp://www.blogger.com/profile/00077240749614178546noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-13961061298826977872009-01-09T17:32:00.000+02:002009-01-09T17:32:00.000+02:00Dünya üzerinde tarçın ve ıhlamur sevmeyen bir ben ...Dünya üzerinde tarçın ve ıhlamur sevmeyen bir ben mi varım acaba:( Tarçına gene hiç olmazsa elmalı kurabiyede falan katlanabiliyorum da ıhlamur hayatımın kabusudur. Hele de,ıhlamurun ağacının kokusu. Kokmuş çorap kadar ağır ve gözlerimi yaşartacak kadar keskin gelir bana. Eşim çok sevdiği için ona yaparız sık sık. Ona keyif, bana işkence, mutfakta kesinlikle burnumdan nefes alamam ıhlamur Feride Nizamettinhttps://www.blogger.com/profile/02035428704139088109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-77061637648156005932009-01-06T19:29:00.000+02:002009-01-06T19:29:00.000+02:00Tarcinin yakismadigi "birliktelikler" az gibi. Ben...Tarcinin yakismadigi "birliktelikler" az gibi. Ben de bulabildigimde, taze zencefil (ginger) ile hazirladigim caya kucucuk bir parca ekliyorum. Cok guzel oluyor.Pinarhttps://www.blogger.com/profile/16794690119399752349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-58360688756675213842009-01-06T15:39:00.000+02:002009-01-06T15:39:00.000+02:00cepayansı,tarçınla elmanın birliktelğinden söz etm...cepayansı,<BR/>tarçınla elmanın birliktelğinden söz etmesek bu konu kesinlikle eksik kalırdı. Onu da siz tamamlamışsınız, teşekkürler :)hindibahttps://www.blogger.com/profile/00077240749614178546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-67557641570928202852009-01-06T12:27:00.000+02:002009-01-06T12:27:00.000+02:00bir süredir okuyorum yazılarınızı... tarçın yazısı...bir süredir okuyorum yazılarınızı...<BR/> tarçın yazısını yormadan gidemedim:)<BR/><BR/> babamın yetiştirdiği küçük,biraz buruşmuş ama şahane tatta elmalarla<BR/>komposto yaptım dün gece...ve eşim içine tarçın,toz tarçın attı...<BR/>hayatımda içtiğim en güzel elma kompostosu idi...<BR/> sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-56044045295156021342009-01-05T12:01:00.000+02:002009-01-05T12:01:00.000+02:00Ooo, ne çok tarçınsever varmış :) Verdiğiniz harik...Ooo, ne çok tarçınsever varmış :) Verdiğiniz harika bilgiler ve fikirler için teşekkürler. Cuma gününden beri tarçını kâh kahveye, kâh yatmdan önce içtiğim sıcak süte ekliyorum. Kahvenin tadı her zamanki gibi daha baskın çıkıyor, ama yine de çok güzel. <BR/>Başak, <BR/>bir gün yolum Mısır'a düşerse tarçın kabuğu almadan dönmem sayende :)<BR/>Burcu,<BR/>Kakuleli kahveyi yapıyorum arada bir. Tadınıhindibahttps://www.blogger.com/profile/00077240749614178546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-35677422901098410782009-01-02T22:52:00.000+02:002009-01-02T22:52:00.000+02:00Sabahları bir tutam tarçını kaşığa koyup, bal ile...Sabahları bir tutam tarçını kaşığa koyup, bal ile atıyorum ağzıma.. Beni bu sabah ritueli hep mutlu ediyor. Bir de tarcın sabunlarımı her cekmecemde sakliyorum.Tarcinin mutluluk veren kokusunu cok seviyorum.<BR/><BR/>Türk kahvesine kakule ezip koyun.Enfes oluyor.Brajeshwarihttps://www.blogger.com/profile/00141576983982145164noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-21265749048145055472009-01-02T17:54:00.000+02:002009-01-02T17:54:00.000+02:00Tarcin en sevdigim sey, abartsam ictigim suya bile...Tarcin en sevdigim sey, abartsam ictigim suya bile atacagim :)Türk kahvesinde tarcin dedin de niye düsünemedim diye hayiflandim, bence olur canimiz istediginde ara sira ;)Demethttps://www.blogger.com/profile/03226583645103963855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-42715042653017166542009-01-02T16:05:00.000+02:002009-01-02T16:05:00.000+02:00Ah ben de çok severim; meyveli-yulaflı-sütlü mısır...Ah ben de çok severim; meyveli-yulaflı-sütlü mısır gevreğimin üstüne, sütlü kahvemin içine sepelerim muhakkak.alishttps://www.blogger.com/profile/00580318748430183275noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-59449857000724612882009-01-02T14:35:00.000+02:002009-01-02T14:35:00.000+02:00Evren;Tarçının hayatıma tam kadro yerleşmesi bunda...Evren;<BR/><BR/>Tarçının hayatıma tam kadro yerleşmesi bundan bir yıl öncesine dayanıyor. O zaman sağlıklı beslenme konusunda danıştığım diyetisyenin olmazsa olmazıydı tarçın. zaten severdim, ama diyetisyen sayesinde çok daha fazla ve farklı fonksiyonda, zevkle tüketmeye başladım: Yoğurda, süte, meyveye, müsliye, çaya, kahveye eklemeye başladım. Diyetisyence tavsiye edilmesinin sebebi, daha bir Basakhttps://www.blogger.com/profile/11251951404958477438noreply@blogger.com