tag:blogger.com,1999:blog-32077173.post3675345132645009081..comments2023-10-23T15:21:57.889+03:00Comments on basit bir yaşam...: Muz dondurmasihindibahttp://www.blogger.com/profile/00077240749614178546noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-39358100075532306922011-07-26T22:50:49.153+03:002011-07-26T22:50:49.153+03:00Dunku dondurmanin icine de frambuaz, az sut, vanil...Dunku dondurmanin icine de frambuaz, az sut, vanilya, ve birazcik da seker (sucluyum evet) ekledim, normal dondurmadan hicbir farki yoktu artik :)Umahttps://www.blogger.com/profile/10312507952322793992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-24992505453741012062011-07-22T16:53:10.474+03:002011-07-22T16:53:10.474+03:00Suna benzemis yani:
http://yerelvemevsiminde.blogs...Suna benzemis yani:<br />http://yerelvemevsiminde.blogspot.com/2011/06/cilek.html . Bu tarifin orijinali de zaten cilek degil ahududu ile. Seninkinde muz orani tahminen fazla oldugundan, bir de daha önce donduruldugu icin daha iyi bir kivam tutmustur :) Dondurmamsi degil dondurma olmustur :)Afiyet olsun. Temel mantigini kavradik bu isin :) Bugün ben de yeni dondurmalar deniyorum. Muz da hindibahttps://www.blogger.com/profile/00077240749614178546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32077173.post-89426912568829496582011-07-22T16:37:14.586+03:002011-07-22T16:37:14.586+03:00Evren dun gece muzlarin icine frambuaz ekleyip ble...Evren dun gece muzlarin icine frambuaz ekleyip blenderdan gecirdim, muhtesem oldu. Yanliz frambuazlar dondurucudan cikinca parca parca oldular blenderdan sonra, icine azicik sut ilave ettim. Ben kendi sekerini cok begeniyorum. Ama benim esime az geliyor. Bal veya maple surup cok guzel tatlandiriyor :)Umahttps://www.blogger.com/profile/10312507952322793992noreply@blogger.com