"Tek yol budur deriz; bilmez miyiz ki bir noktadan geçebilen doğrular kadar yol vardır."

(Thoreau)




Çarşamba, Ekim 27, 2010

Kaostan Uzak: Bugünlerde masaüstüm


...huzur veriyor. Sag ve soldaki iki klasör esimin ve benim dosyalarim icin. PDF dosyasi bir önceki yazida bahsettigim e-kitap. Okumam bittiginde benim klasörüme geri dönecek. IE kisayol tusunu da kaldirmam gerekiyor ama bunun icin IE'i baslatacak tus kombinasyonunu hatirlamam gerek.

6 yorum:

  1. Renkler ve huzur(yani bosluk) super :) Tus kombinasyonu yerine alt bardakini kullansan! Start'in saginda goruyorum sanki IE'yi. Beynini yormasan... Bir de biz esimle ayri hesaplar kullaniyoruz. Boylece birimiz digerinin ayarlarini bozmuyor, etkilemiyor. Isteyen istedigi zaman kendi hesabina geciveriyor!

    YanıtlaSil
  2. seninkine bakarken bile huzur geldi bana :) bir an evvel ben de benzer bir temizliğe girişmeliyim.

    Zeynep

    YanıtlaSil
  3. Oldum olasi klavyeyi fareden daha cok sevdim Dilek :)

    YanıtlaSil
  4. Dogru yaaa, o ikonlarin arkasinda boyle bir masaustu vardi degil mi?? Gorunmuyor bile su an arka planim. Yogun calistigim zamanlarda hem masamin ustu hem masaustum kaosun ta kendisi oluveriyor!!

    Not: Bulut biliyor butun bu kisa yollari :) Caktirmadan klavyeye bir pati atmasi poposunu yerlestirip oturmaya calisma yetiyor, sonra toparla toparlayabilirsen yaptiklarini!!

    YanıtlaSil
  5. Heh bir tane de bizde var senden :) Bu isin uzmani oldugunu gosteriyor, tereciye tere satmayayim :P Amma velakin ekran yerine alttakini kullan derim gene ben(inatci ben :P)

    Aycobani, bak bunu unutmusum, bizim evde de var minik parmaklar, bir kurcaliyor, sonra ben icinden cikamiyorum. Bir seferinde monitorun goruntusunu ters cevirmeyi basarmis! Cozemedim, evin bilgisayar canavari gelene dek beklemek zorunda kaldim. O da Windows kullanmaya kullanmaya unutmus, bizi epey ugrastirdi. O beyaz guzellik de dikkat etsin, uzmesin seni hele yogun oldugun su aralar...

    YanıtlaSil
  6. Benimki de böyle :) Çok seviyorum bu halini :) Kısa yola gerek yok sanırım, hem soldaki start menüsünden açabilirsin, hem de alttaki toolbardan tek bir tıkla açabilirsin. Hem ordan açmak daha zevkli, çift tıklamana gerek yok.

    YanıtlaSil