"Tek yol budur deriz; bilmez miyiz ki bir noktadan geçebilen doğrular kadar yol vardır."

(Thoreau)




Cuma, Ekim 22, 2010

Kaostan Uzak: Odaklanma mi demistik?





Photo by Koshyk

Öyle bir zamanda gel ki, okumamak mümkün olmasin:

Focus


Not: Bu arada, bu bir önceki yazida bahsettigim degil, ama en az onun kadar (belki ondan daha cok) amacimiza uygun oldugunu saniyorum. Okuyalim bakalim...)

7 yorum:

  1. Evren artiyor her gun okunacaklar (+ugulanacaklar)sayende!!

    Bir soru, hazir bu download edilebilir versiyonlu kitabi gormusken, ekrandan mi okuyorsun, basiyor musun?! Bir cok konuda ikilemde kaldigim bir konu bu basmak ya da basmamak bazen iste butun mesele bu oluyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ayca,
    bu benim de ikilemim. Bilgisayarin ben okurken harcadigi enerji ne kadardir, aslinda online okumak ne kadar cevre dostudur, bilmiyorum. Ayrica elimde tuttugum bir kitabi okumanin yeri her zaman baska. Ama yine de genellikle online okuyorum. Bu kitabi gercekten sakin ve odaklanarak okumak istedigimden yazdirsam mi acaba dedim ama yüz küsur sayfa oldugunu görünce vazgectim. Simdilik ekrandan okuyorum. Bütün diger pencereler kapali ;)

    YanıtlaSil
  3. Tam bana gore bir konu da, benim dikkatimi dagitan internet zaten. Kendi icinde bir kisir dongu olmus oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Ama belli bir bolumunden sonrasi icin al beni al beni diyor :) Onu nedciz :P

    YanıtlaSil
  5. E, o kadar isine yarayacagini hissediyorsan alacaksin da Dilek.

    YanıtlaSil
  6. Du bi okuyalim bunu da... Buradan alma verme isleri pek bir zorlasmis :( Gicik ediyorlar adami. Basit basit seyler, zora kosulunca sinir oluyorum ben de. Ama amca internetten de indirme hakki taniyor yanlis hatirlamiyorsam, bu super!

    YanıtlaSil
  7. belki bana dönemezsin diye buraya yazıyım dedim. Tam olarak şunu söyliycektim de:
    Sibeli kıskandım :) geçen gün ablası arayıp söyledi gideceğinizi çok sevindim. Ablası da ben de tanışmak isterim dedi . Bir dünya çocukları var Sincapa arkadaş olabilirler. Bir de halam her eve lazım türdendir onu da görmelisin aslında. Hani sorup durduğum ıvır zıvırlar oluyodu ya kendisidir danışılan. Sibeli benim için öpermisin yıllardır görmüyorum çok özledim . Bir de fırsatın olursa söyle internet denen şeyi kullansın biraz . ( hoş bunu kabul edeceğini sanmıyorum ama mektup yazsın olmazsa )
    Ay bu da asker mektubu gibi oldu selam edip bitiriyim ben :)

    YanıtlaSil