"Tek yol budur deriz; bilmez miyiz ki bir noktadan geçebilen doğrular kadar yol vardır."

(Thoreau)




Cuma, Kasım 26, 2010

Kayıtlara geçile...

Bugün yilin ilk gerçek kari yagdi! Sabah sincap ben ortaligi toplayip hazirlanirken mutfak penceresinden yağan kari seyretti ve "çatılar da kar olmuuuşşş, arabalar da kar olmuuuşşş" diye raporladi bana. Bugün ilk kez yolda "ben anonolu sevmiyorum, ben seni seviyorum ama" demedi :)
Kayıtlara böyle geçile...

5 yorum:

  1. Burada da yagdi :) ve hala biraz serpistiryor. Gecen sene de ilk kasimda yagmisti, hatta belki yine bu zamanlardi?! Bakmam gerek arsive, yazmistim sanki bir kar yagdi yazisi.
    Birazdan da yola cikacagim, bakalim yollar, baska sehirler, ormanlar, tepeler, nehir kenarlari ne durumda!!

    YanıtlaSil
  2. Demek orada da! O zaman kis gercekten geldi demektir :)

    YanıtlaSil
  3. Burada da eli kulaginda! yarina bekliyoruz, hazirlandik! Ama bize geldi mi bir geliyor, pir geliyor malum!yandik:(

    YanıtlaSil
  4. dun burada da atistirdi ama burasi icin olaganustu bir durum.Bugunde oyle salatalarim dondu, bir suru yaprakta oyle. Agaclara baktim yine uc tomurcuklari kalin kalin kis sert gececek! Danimarka, Norvec gibi ulkelerde cocuklar gule oynanaya okula gidiyormus leonardo'da her sabah uyaninca bugun okul avr mi diye soruyor ve tabi ardindan ben gitmek istemiyorum. biz disipline bagliyoruz. Burada egitim sistemi cocuklari kontrol altina lama uzerine kurulu malesef.

    YanıtlaSil
  5. Sincap sevdiyse sorun yok :) Ben cok sevmem sogugu, kari. Uzerine bir de beli sakatlayinca, dusme tehlikesi olunca daha da sevmez oldum :( Ama cocuklar icin kartopu, kardanadam, cok buyuk degisiklik kar :)

    YanıtlaSil