"Tek yol budur deriz; bilmez miyiz ki bir noktadan geçebilen doğrular kadar yol vardır."

(Thoreau)




Perşembe, Nisan 24, 2008

Bugün...

...liçi böyle :

Dört yapraklı liçi

havam böyle:

10 yorum:

  1. Liçi'ye selam.

    Bizi de sardı bu hava. Yağmur müziği duyar duymaz iki elini bilgisayar masasının üstüne koyup sağa-sola sallanmaya başladı. Ta ki bitene kadar. Müzik susunca da ditttiii(bitti) dedi.

    YanıtlaSil
  2. Lici'nin iki yapragi daha cikmis ne güzel. Ama ilk cikanlar yeni gelenlerden hosnut olmamis mi ne? Arkalarini dönüp baslarini egdiklerine göre:)

    YanıtlaSil
  3. Lici super, muzik super!
    :-)
    Black... cok ozledim onun sarkilarini.

    YanıtlaSil
  4. Evren ciğim liçinin büyüyüşünü izlemek çok zevkli...Benim sebzeler de aldı başını gidiyor...İzlemek, her sabah kalktığında gelişimini merak edip heyecanlanmak çok güzel...

    YanıtlaSil
  5. Sanem,
    Bu havaların bulaşıcı olması ne güzel :)

    Demet,
    Yok, yok, iyi anlaşıyorlar :)

    Esra,
    Ben de Youtube'da bulunca pek bir sevindim :) Diğer şarkıları da var.

    Hande,
    Bu bambaşka bir şey, değil mi?

    YanıtlaSil
  6. Lici ben görmeyeli epey büyümüs, serpilmis, yeni yapraklar cikarmis.. Acaba bende mi denesem, cimlendirsem diye bir fikir olustu ;)) Mesela avacado :)) Yanliz cekirdegi cok büyük ve malesef agac oluyor büyüyünce. Brezilya'da kafama meyvesi düsmüs idi. Allah'tan kücük bir meyveydi, ucuz atlattim ;))

    YanıtlaSil
  7. Avokado çekirdeğiyle ben de deneme yapmıştım. Birini doğrudan toprağa ekerek, diğerini kürdanla destekleyip suya batırarak. İkisi de olmamıştı... Bu olmayacağı anlamına gelmiyor tabii :)) Bulsam ben de tekrar denerim.

    YanıtlaSil
  8. Avokado'dan cekinmeyin arkadaslar :) Tekrar dene Evren, en az Lici kadar hizlica gelisiyor. Hani arsiz derler ya, öyledir avokado!! Sanssiz iki cekirdekmis seninkiler. Sana asil ne önerecegim ben. Ananas denesene :)) Inanamayacagin kadar da kolay üstelik!! Ilgilenirsen sana nasil yapilacagini yazayim. Hatta elimde bir kitapta resimlerle aciklamasi da var, tarayabilirim de!!

    YanıtlaSil
  9. Ayça,
    Ananas bulursam deneyeyim. Ama onun çekirdeği/tohumu neresinde Allah aşkına? Şimdi çıkaramadım tam? Avokado, ananas, çilek, kivi,turunçgil,malta eriği ooooo,liste uzayıp gidiyor :(

    YanıtlaSil
  10. Taam tepesinden :)) Tac kismindan!! Bu üretim sana cok da keyif verecek inan bana!! Detaylarini istersen verebilirim. Hos, internette de mutlaka vardir.

    YanıtlaSil